ANPRO

ANPRO
Asociația Profesorilor de Limba și Literatura Română ,,Ioana Em. Petrescu"

21 feb. 2013

Au sosit!






3 comentarii:

  1. Buna ziua! Ma numesc Crina si am fost aleasa si eu sa particip la acest proiect"De la e-mail la scrisoare". Este un proiect foarte interesant deoarece toti copiii din ziua de azi au uitat de vechea metoda de socializare si anumea acea socializare prin scrisori. In ziua de azi toti socializam mai mult pe retelele de socializare ale internetului sau prin intermediul telefonului
    Noi copiii care am fost alesi sa participam la acest proiect,Ne-am gandit impreuna cu doamna profesoara Arba Claudia sa pregatim si sa trimitem prietenilor nostrii de la Bucuresti un mic suvenir din partea noastra pentru fiecare. Am pregatit impreuna cu doamna profesoara aceste papusi care reprezinta o parte a portului nostru popular din Maramures. Am pus foarte mult suflet pentru a pregati aceste mici suveniruri,dar cu o mare valoare sentimentala,atat noi copiii cat si doamna profesoara.
    Speram ca v-au placut la toti aceste mici cadouri de la noi cei din Maramures,pentru voi,cei din Bucuresti!

    RăspundețiȘtergere
  2. Buna ziua!Ma numesc Teleptean Andreea acest proiect''De la e-mail la scrisoare'' este o idee foarte buna si e foarte interesant, deoarece nu se prea pune pret pe socializarea prin scrisori.Mi-a facut mare placere de a conversa si as vrea sa mai continu sa conversez.Sper ca va placut papusile!

    RăspundețiȘtergere
  3. Salut!Sunt Florin si sunt inclus in acest proiect minunat!Chiar a fost o experienta frumoasa si sper ca toti inclusii sa primeasca cu drag micul suvenir de la Maramures!

    RăspundețiȘtergere