ANPRO

ANPRO
Asociația Profesorilor de Limba și Literatura Română ,,Ioana Em. Petrescu"

30 iun. 2008

Seria Pantalonii Calatori

Seria Pantalonii Calatori
Aceasta s-a bucurat de un succes enorm in intreaga lume si cuprinde patru volume - Pantalonii Calatori, A doua vara a pantalonilor calatori, Fete in blugi si Mereu in albastru - in care patru foarte bune prietene, nevoite sa se desparta, gasesc o modalitate inedita de a pastra vie legatura dintre ele.
Aceasta legatura este reprezentata de o pereche de pantaloni care, in mod miraculos si in ciuda dimensiunilor diferite, li se potriveste tuturor.
Aventurile, dramele adolescentine, iubirile, bucuriile si deceptiile personajelor sunt prezentare cu mult umor, dar si romantism si vor fi savurate cu siguranta de fetele de toate varstele.
In completarea cartilor vine si DVD-ul cu ecranizarea primului volum, Fratia Pantalonilor Calatori(The Sisterhood of the Traveling Pants), in care cele patru prietene sunt interpretate de actrite foarte iubite de majoritatea fetelor (Alexis Bledel - Fetele Gilmore; America Ferrera - Betty cea urata din New York; Blake Lively - Gossip Girl; Amber Tamblyn - Joan of Arcadia). Odata ce fiecare personaj capata si chip, urmatoarele volume vor fi savurate mult mai din plin.

http://bluelle.wordpress.com/2008/01/04/cartea-cadou-seria-pantalonii-calatori-ann-brashares/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu